vidaXL kontinentalseng 180×200 cm stof lysegrå

5.166 kr.

Få luksuriøs komfort og stil med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof. Oplev en himmelsk søvnoplevelse med denne elegante og funktionelle seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335880212 Kategori:

Oplev den ultimative luksus med vores vidaXL kontinentalseng i lysegråt stof. Denne seng er skabt til at give dig den bedste nattesøvn og ubesværet afslapning.

Med sit stilfulde og elegante design er denne seng ikke bare en fryd for øjet, men den er også yderst slidstærk. Stoffet er både åndbart og modstandsdygtigt, så du kan nyde sengen i mange år fremover.

Det praktiske sengegærde kan justeres i højden efter dine behov, og det giver en fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre giver en fantastisk tilpasningsevne og absorberer effektivt støj og stød, når du bevæger dig om natten.

Denne madras tilbyder en mellemhård støtte, som er ideel til dem, der foretrækker stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Det er særligt velegnet til personer, der sover på maven.

En hudvenlig topmadras fuldender luksusoplevelsen. Denne topmadras er blød og behagelig, og dens slidstærke betræk sikrer komforten i lang tid.

Udover at give dig en fantastisk søvnoplevelse, har denne seng også en multifunktionel bænk. Denne bænk kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem og endda som en sengebænk ved foden af sengen.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men du kan være sikker på, at vi leverer ethvert produkt med en brugervenlig vejledning til nem og problemfri montering.

Vores kontinentalseng er skabt med kvalitet og komfort for øje. Den er lavet af stof (100% polyester), krydsfiner og konstrueret træ, der sikrer langvarig holdbarhed og stabilitet.

Dimensionerne på sengen er 203 x 180 x 118/128 cm (L x B x H). Madrassen måler 180 x 200 x 20 cm (B x L x H), og topmadrassen måler 180 x 200 x 5 cm (B x L x H). Bænken har dimensionerne 100 x 30 x 30 cm (B x D x H).

Tag din søvnoplevelse til nye højder med vores vidaXL kontinentalseng i lysegråt stof. Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse hver nat.

Scroll to Top