vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof lysegrå

5.600 kr.

Få luksuriøs komfort og stil med vores 200×200 cm kontinentalseng. Den perfekte kombination af komfort og æstetik – gør dit soveværelse til et oase af afslapning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335881002 Kategori:

Drømmer du om den ultimative komfort og en usammenlignelig nattesøvn? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegrå stof lige det, du har brug for. Denne seng er en ægte gamechanger, der vil give dig den bedste mulighed for at slappe af og få den dybeste søvn.

Med sit enkle og rene look er sengen ikke kun æstetisk tiltalende, men det slidstærke stof sikrer også langvarig brug og åndbarhed. Du kan nyde den ultimative komfort i sengen med den justerbare sengegavl, der giver fremragende støtte til ryggen, når du sidder op for at læse eller se tv.

Sengen har en madras med pocketfjedre, der er berømt for deres ekstremt høje kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke kun stor stabilitet og holdbarhed, men de tilpasser sig også perfekt til din krop, hvilket sikrer den optimale støtte. Med en mellemhård fasthed er madrassen perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven, samtidig med at den giver den rette stabilitet.

For ekstra komfort og hygiejne er der også en hudvenlig topmadras med et blødt stofbetræk. Den kan gøre din søvnoplevelse endnu mere luksuriøs og behagelig.

Men det er ikke alt. Som en ekstra bonus får du også en multifunktionel bænk, der fungerer som et ekstra sæde i dit hjem eller som en elegant sengebænk ved fodenden.

Bemærk, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet, af hygiejniske årsager.

Skab dit optimale hvilested med vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegrå stof. Din søvn vil aldrig være den samme igen.

Scroll to Top