vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof mørkegrå

5.407 kr.

Få ultimativ komfort med vores eksklusive kontinentalseng. Den luksuriøse madras og stilfulde stofdesign gør dette til det perfekte valg for en god nats søvn. #SovSomEnDrøm

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335881003 Kategori:

Få en nærende og behagelig søvnoplevelse med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm. Denne seng er designet til maksimal afslapning og komfort, så du kan nyde en dyb og forfriskende nattesøvn.

Denne kontinentalseng er udstyret med et slidstærkt og stilfuldt stof, der både er åndbart og holdbart. Udover at det ser flot ud, giver stoffet også en behagelig overflade at sove på. Sengegavlen kan justeres i højden efter dine behov og giver fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse eller se tv.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop perfekt og sikrer en behagelig søvn. Disse fjedre absorberer også støj og stød, når du bevæger dig om natten, hvilket giver en rolig og uforstyrret søvn. Med sin mellemhårde støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er lavet af en hudvenlig og blød materiale, der føles behageligt mod din hud. Denne madrasbeskytter giver ekstra komfort og beskyttelse til din seng. Men denne seng er mere end bare en madras – den kommer også med en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddepladser eller endda som en sengebænk ved fodenden.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Sengen leveres med en brugermanual for nem montering, så du kan nyde din nye seng uden besvær.

Livet er for kort til dårlig søvn. Invester i din komfort og velvære med vores vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm. Denne seng vil ikke kun give dig en god nats søvn, men også tilføje stil og elegance til dit soveværelse. Gør dig klar til at vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Scroll to Top