vidaXL kontinentalseng 80×200 cm stof lysegrå

3.770 kr.

Træd ind i en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof. Skabt til en god søvnoplevelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335881010 Kategori:

Giv dig selv den ultimative komfort og en god nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng 80×200 cm i stof lysegrå. Denne seng er skabt til at give dig maksimal afslapning og en fantastisk søvnoplevelse hver nat.

Denne kontinentalseng er udstyret med et slidstærkt stof, der ikke kun har et enkelt og rent look, men også er åndbart og robust. På grund af sin lange levetid kan du nyde denne seng i mange år fremover.

Du vil også elske den praktiske sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Den giver fremragende rygstøtte, når du gerne vil sidde op i sengen for at læse en bog eller se tv.

Madrassen er blevet nøje udvalgt og er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke kun ekstraordinær holdbarhed, men også optimal tilpasningsevne. De indbyggede fjedre er fantastiske til at absorbere støj og stød, når du vender og drejer dig i søvne.

Med sit mellemhårde støtte-niveau giver denne madras en perfekt kombination af stabilitet og komfort. Det er derfor den ideelle madras til dem, der sover på maven.

Vores hudvenlige topmadras er en skøn ekstra bonus. Den er blød og komfortabel takket være sit slidstærke betræk af hudvenligt stof. Du vil elske følelsen af ren luksus, når du ligger på denne topmadras.

Som en ekstra funktion kan den medfølgende bænk fungere som ekstra siddeplads i dit hjem. Du kan også placere den ved fodenden af sengen og bruge den som en behagelig sengebænk.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet fjernet eller åbnet.

Vores vidaXL kontinentalseng 80×200 cm i stof lysegrå er et æstetisk og komfortabelt valg til enhver, der ønsker en god nattesøvn og ultimativ afslapning. Pakken indeholder alt det nødvendige for problemfri montering og brug. Gør dig selv den tjeneste at investere i denne fantastiske seng i dag.

Scroll to Top