vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkegrå

3.710 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng i mørkegråt stof. Skabt til en god nats søvn og en stilfuld indretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335881034 Kategori:

Vil du gerne opleve den ultimative komfort og luksus i din søvn? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå stof lige noget for dig.

Denne kontinentalseng er designet til at give dig den bedst mulige nattesøvn med maksimal afslapning. Stoffet på sengen er både stilfuldt og slidstærkt, og det vil give dit soveværelse et enkelt og elegant look. Det åndbare og slidstærke materiale sikrer dig en seng, der holder i mange år fremover.

En unik feature ved denne seng er dens justerbare sengegavl. Du kan nemt tilpasse den i højden, så den passer perfekt til dine behov. Sengegavlen giver også en fantastisk rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en bog eller se tv.

Madrassen i kontinentalsengen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre sikrer en uovertruffen stabilitet og tilpasningsevne, da de absorberer støj og stød, når du bevæger dig. Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der sover på maven. Den giver dig stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med kvaliteten af din søvn.

Topmadrassen er også noget helt specielt. Den er hudvenlig og har et blødt og behageligt stofbetræk. Den øger yderligere komforten og sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Men det er ikke alt. Denne kontinentalseng kommer også med en multifunktionel bænk. Den kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem eller som en praktisk sengebænk ved fodenden af sengen. Det er den perfekte tilføjelse til dit soveværelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men lad det ikke afskrække dig fra at opleve denne fantastiske seng, som vil revolutionere din søvnkvalitet.

Så hvorfor vente? Giv dig selv den ultimative komfort og luksus i din søvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå stof. Bestil i dag og oplev en søvnoplevelse, du aldrig vil glemme.

Scroll to Top