vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkegrå

3.216 kr.

Få en himmelsk søvnoplevelse hver nat med vores luksuriøse kontinentalseng. Den perfekte kombination af stil, komfort og kvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335881042 Kategori:

Drømmer du om en uovertruffen nattesøvn? Med vores fantastiske kontinentalseng kan du vinke farvel til søvnløse nætter og byde velkommen til en uendelig komfortabel oplevelse. Lad mig tage dig med på en rejse gennem de utrolige egenskaber, denne seng har at tilbyde.

Denne luksuriøse kontinentalseng er designet til at give dig den maksimale afslapning, du fortjener efter en lang dag. Med sit enkle og rene look passer denne seng perfekt ind i ethvert soveværelse. Men det er ikke kun det æstetiske udseende, der gør denne seng helt speciel.

Det slidstærke stof, der er brugt til at dække sengens ramme, er både åndbart og holdbart. Det betyder, at sengen ikke kun ser fantastisk ud, men også holder i lang tid.

Vores kontinentalseng er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden. Det betyder, at du kan tilpasse din rygstøtte efter dine individuelle behov. Brug sengen som en hyggelig lænestol til at læse eller se tv i sengen, og nyd den perfekte støtte, den giver.

Men det er ikke alt – madrassen i vores kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din kropskontur og absorberer støj og stød, når du bevæger dig i sengen. Den mellemhårde støtte i madrassen giver en perfekt balance mellem stabilitet og komfort og er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort. Du vil føle dig svævende på en sky hver nat.

Men vores kontinentalseng er mere end bare en seng. Den medfølgende bænk er multifunktionel og kan bruges som ekstra siddeplads eller som en sengebænk ved fodenden. Denne alsidige bænk tilføjer et elegant touch til dit soveværelse.

Lad mig også minde dig om, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Vi inkluderer en brugermanual for nem og problemfri montering.

Vores kontinentalseng er designet til at levere den bedste nattesøvn, du nogensinde har oplevet. Så invester i din søvn og vælg vores kompromisløse kontinentalseng. Nu kan du vågne op frisk og veludhvilet hver eneste dag. Bestil din kontinentalseng i mørkegrå nu og begynd at nyde en verden af komfort.

Scroll to Top