vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof sort

3.263 kr.

Få en luksuriøs nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng. Denne elegante seng kombinerer stil med komfort, og dens høje kvalitet sikrer en god søvn hver nat. Køb den nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335881105 Kategori:

Drømmer du om en god nats søvn og ultimativ afslapning? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof det perfekte valg for dig. Denne luksuriøse seng kombinerer stil, komfort og holdbarhed for at give dig den ultimative søvnoplevelse.

Stoffet, der er brugt til sengen, er både åndbart og slidstærkt. Det tilføjer et enkelt og rent look til soveværelset og giver samtidig en god luftcirkulation, der holder dig behagelig i løbet af natten.

Sengens sengegavl er justerbar i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov. Den giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, og bidrager til en endnu mere behagelig oplevelse.

Selve madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din kropsform og absorberer støj og stød, når du bevæger dig. Den mellemhårde støtte giver både stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til alle sovestillinger.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, giver ekstra komfort og beskyttelse til sengen. Den kan nemt fjernes og rengøres for at sikre en hygiejnisk søvnoplevelse.

Men det stopper ikke her. Den medfølgende bænk kan bruges som ekstra siddepladser i dit hjem eller endda som en sengebænk ved fodenden af sengen. Den er multifunktionel og tilføjer både stil og funktionalitet til dit soveværelse.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Men med den medfølgende brugermanual er montering af sengen en let opgave.

Skab det perfekte soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng. Du fortjener den bedste søvnoplevelse, og denne seng vil ikke skuffe dig. Bestil den nu og forbered dig på en drømmende søvn hver eneste nat.

Scroll to Top