vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof lysegrå

5.473 kr.

Drømme om ultimativ komfort og stilfuldt design? Opdag vores vidaXL kontinentalseng med lysegrå stofmadras. Perfekt til at forvandle dit soveværelse til en oase af luksus.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335909382 Kategori:

Vil du gerne opleve en fantastisk nattesøvn? Så er vidaXL kontinentalsengen med madras i lysegråt stof det perfekte valg for dig. Denne luksuriøse seng vil ikke kun tilføre skønhed til dit soveværelse, men den vil også sikre dig den ultimative afslapning og en dyb søvn.

Lad os begynde med det slidstærke stof, der giver et enkelt og elegant udseende til sengen. Udover at se godt ud er dette stof både åndbart og holdbart, hvilket sikrer en behagelig søvn i lang tid fremover.

Sengen har også en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Denne sengegavl giver ikke kun en flot æstetik, men den giver også fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen i denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din krop perfekt. De absorberer også støj og stød, når du bevæger dig i sengen, hvilket sikrer en fredelig søvn.

Madrassen har en mellemhård støtte, der giver optimal stabilitet og komfort. Denne fasthed er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og den giver dig den rette støtte uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen på denne kontinentalseng er fremstillet af hudvenligt materiale, der er blødt og behageligt at ligge på. Denne topmadras tilføjer et ekstra lag af komfort og sikrer, at du får en luksuriøs søvnoplevelse hver nat.

Men det stopper ikke her. Denne kontinentalseng inkluderer også en multifunktionel bænk. Brug den som ekstra siddeplads i dit hjem eller som en praktisk sengebænk ved fodenden. Denne bænk er både stilfuld og funktionel.

Sørg for at læse brugermanualen, der medfølger, for nem montering af dette produkt. Vær også opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Hvad venter du på? Giv dig selv den bedste søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen med madras i lysegråt stof. Bestil den i dag og oplev komfort og luksus på en helt ny måde.

Scroll to Top