vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof mørkebrun

5.650 kr.

Få den bedste søvnoplevelse nogensinde med vores luksuriøse kontinentalseng. Den perfekte kombination af komfort, stil og holdbarhed. Opgrader din søvn i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335909385 Kategori:

Drømmer du om en luksuriøs og behagelig søvnoplevelse? Så er vidaXL kontinentalsengen med madras i størrelsen 200×200 cm det perfekte valg for dig. Denne seng er designet til at give dig den maksimale afslapning og kvalitetssøvn, som du fortjener.

Sengen er lavet af slidstærkt og åndbart stof, der ikke kun er visuelt tiltalende med sit enkle og rene look, men også yderst holdbart. Sørgeligt tilføjede sengegavle kan justeres i højden, så du har den nødvendige rygstøtte, når du ønsker at nyde en god bog eller se tv i sengen.

Den indbyggede madras er udstyret med pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse individuelle fjedre tilbyder enestående holdbarhed og tilpasningsevne, der effektivt absorberer støj og stød, når du bevæger dig om natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, hvilket gør den ideel til dig, der foretrækker at sove på maven og ønsker stabilitet og komfort i din søvn.

Bekymret for hygiejnen? Den medfølgende topmadras i hudvenligt stofbetræk sikrer ekstra beskyttelse og en blød og komfortabel overflade at sove på. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Men det stopper ikke her. Denne kontinentalseng kommer også med en multifunktionel bænk, der kan fungere som ekstra siddepladser i dit hjem eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden af sengen. En sand kombination af funktionalitet og stil.

Sengen leveres med alt, hvad du har brug for til nem montering, og hver detalje er omhyggeligt designet til at give dig den bedste søvnoplevelse. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med denne luksuriøse kontinentalseng og oplev en ny dimension af komfort og stil i dit soveværelse.

Scroll to Top