vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof lysegrå

3.090 kr.

Oplev en drømmende komfort hver nat med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Den lysegrå stofmadras sikrer en ultimativ søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335909421 Kategori:

Drøm dig ind i en verden af luksus og komfort med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i lysegråt stoftrekk. Denne seng er skabt til at give dig den ultimative søvnoplevelse og optimal afslapning.

Stoffet på sengen er ikke kun stilfuldt, men også åndbart og modstandsdygtigt over for daglig slid. Du kan trygt læne dig tilbage og nyde den bløde fornemmelse af materialet, som omfavner din krop på en helt unik måde.

Særlig opmærksomhed er lagt på sengens sengegavl, som kan justeres i højden efter dine behov. Dette giver ikke kun en fantastisk støtte til din ryg, mens du sidder op i sengen og læser en god bog eller ser en spændende serie, men giver dig også mulighed for at tilpasse sengen efter din personlige præference.

Den medfølgende madras, med sine individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, tilbyder ikke bare enestående støtte og holdbarhed, men også en fantastisk tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer effektivt enhver bevægelse og støj, når du vender og drejer dig i sengen, så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn.

Madrassen har en mellemfast støtte, som giver optimal stabilitet og komfort. Den er perfekt til dig, der foretrækker at sove på maven, og ønsker den rette fasthed uden at gå på kompromis med din komfort.

For at fuldende din soveoplevelse er der en hudvenlig topmadras med i pakken. Den har en blød og behagelig overflade og tilføjer ekstra komfort til din seng.

Men hvorfor stoppe der? Denne multifunktionelle seng leveres også med en elegant bænk, der kan anvendes som ekstra siddeplads eller som en sengebænk ved fodenden af sengen. Her får du ikke kun en seng, men også en stilfuld og praktisk løsning til dit hjem.

Vær dog opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Giv dig selv den luksus og komfort, du fortjener med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Skab drømmeagtige stunder i dit soveværelse og gør søvnen til en oplevelse, du altid vil huske.

Scroll to Top