vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof lysegrå

3.078 kr.

Vil du vågne op til luksus og komfort hver eneste dag? Opdag vores eksklusive kontinentalseng med lysegrå stofmadras. Forkæl dig selv og oplev en himmelsk søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335909452 Kategori:

Drømmer du om en ultimativ søvnoplevelse? Så er vidaXL kontinentalsengen med madras i lysegrå stof lige det, du har brug for. Denne seng giver dig den maksimale komfort og afslapning, så du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Stoffet på sengen er både slidstærkt og åndbart, hvilket sikrer, at den ikke blot ser godt ud, men også føles behagelig. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at give dig den perfekte støtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser dit yndlings-tv-program.

Madrassen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop, absorberer stød og støj, og giver dig den bedste søvnoplevelse. Madrassen har en mellemfast støtte, der kombinerer stabilitet med optimal komfort, hvilket gør den ideel til dem, der sover på maven.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket giver ekstra komfort og beskyttelse af madrassen. Den er lavet af slidstærkt materiale og er perfekt til en dyb og forfriskende søvn.

Men det stopper ikke her. Denne seng inkluderer også en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddepladser i dit hjem eller som en praktisk sengebænk ved fodenden.

Så hvad venter du på? Få dig selv denne fantastiske kontinentalseng, der giver dig en drømmeagtig søvnoplevelse hver nat. Bemærk venligst, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Scroll to Top