vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof blå

3.093 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Den blå stofmadras og det elegante design vil lette dig ind i drømmenes verden.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335909481 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og en god nattesøvn med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof blå. Denne seng er designet til at tilfredsstille dine behov og give dig en drømmesøvn hver nat.

Vores kontinentalseng er fremstillet af slidstærkt stof, der ikke kun tilføjer et rent og enkelt udseende, men også er både åndbart og holdbart. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at give den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller foretager en hyggelig tv-aften.

For at sikre maksimal komfort er madrassen udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød og giver dig en stabil og behagelig soveoverflade. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen har et hudvenligt stofbetræk, der føles blødt og behageligt. Denne madrasbeskytter beskytter ikke kun din madras, men forbedrer også din soveoplevelse.

Vi tager også funktionalitet i betragtning med vores multifunktionelle bænk. Brug den som ekstra siddeplads i dit hjem eller som en elegant sengebænk ved fodenden af sengen.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Du vil også modtage en brugermanual for nem montering af sengen.

Tag dine søvnoplevelser til nye højder med vores vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof blå. Giv dig selv den ultimative komfort og lad drømmene folde sig ud.

Scroll to Top