vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkegrå

4.566 kr.

Få en dyb og luksuriøs søvnoplevelse hver nat med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Den stilfulde mørkegrå stofmadras og kvalitetsmaterialer sikrer din komfort helt ud i fingerspidserne. Gør din seng til et fristed og giv dig selv den seng, du fortjener. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335909546 Kategori:

Opdateret og inspirerende produktbeskrivelse:

Drømmer du om en dyb og afslappende søvn? Vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i smuk mørkegrå farve er skabt til at levere glæde og komfort til dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er ikke kun smuk, den er også utrolig praktisk. Med et rent og enkelt look passer den nemt ind i ethvert indretningsstil. Stoffet er åndbart og slidstærkt, hvilket betyder, at den ikke kun ser godt ud, men også vil holde i lang tid.

En anden fantastisk funktion ved denne seng er den justerbare sengegavl, der tilbyder fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op og nyde en god bog eller se dine yndlings-tv-serier.

Madrasen er udstyret med individual pocketfjedre af høj kvalitet, som er kendt for deres holdbarhed og evne til at absorbere stød og bevægelse. Med en mellemhård støtte er denne madras perfekt for dem, der foretrækker en mere stabil soveoplevelse og sover på maven.

Vi har også tænkt på din komfort med den hudvenlige topmadras. Dens bløde stofbetræk og fyld af skum giver dig følelsen af at svæve på en sky.

Men det er ikke alt. Vi har inkluderet en multifunktionel bænk, der fungerer som ekstra siddeplads, og kan også bruges som en elegant sengebænk ved fodenden.

Bemærk, at madrassen af hygiejniske årsager ikke kan returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Vores produkt leveres med en brugermanual, der gør monteringen nem og hurtig.

Når det kommer til størrelser, har vi sørget for, at denne kontinentalseng passer perfekt til dig. Med målene 140×190 cm er den rummelig nok til at sikre en god nattesøvn og samtidig passe perfekt ind i dit soveværelse.

Lad vores vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm i mørkegrå farve tage dig med på en rejse mod en dyb og forfriskende søvn. Du fortjener kun det bedste, når det kommer til din søvnkomfort. Køb den i dag og oplev ægte luksus i dit soveværelse.

Scroll to Top