vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkebrun

4.628 kr.

Oplev drømmelandets udsøgte komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Den elegante mørkebrune stofbeklædning og inkluderede madras gør denne seng til et uimodståeligt valg. Oplev en drømmenattesøvn hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335909548 Kategori:

Drøm dig væk til en verden af ultimativ komfort og harmoni med vores vidaXL kontinentalseng med madras i en charmerende mørkebrun farve. Lad dig forvandle til en oase af afslapning og nyd en dyb og forfriskende søvn hver eneste nat.

Vores kontinentalseng er ikke kun et synligt smukt møbel, men den tilbyder også maksimal komfort og gør din soveoplevelse til noget helt ekstraordinært. Med dens holdbare og åndbare stof får du ikke blot et elegant udseende, men også en seng, der kan modstå tidens tand.

En praktisk sengegavl giver dig mulighed for at justere højden efter dine behov og giver samtidig en fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Vores madras med pocketfjedre er det ultimative inden for kvalitet og komfort. Hver enkelt pocketfjeder er udviklet til at begejstre med lang holdbarhed og enestående tilpasningsevne. Absorbering af støj og bevægelser vil ikke længere være et problem, da vores madras effektivt reducerer støj og stød.

Madrasens mellemhårde støtte tilbyder en øget stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Den er perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven og sikrer at du vågner op uden nogen form for rygproblemer eller ubehag.

Vi har også tænkt på din komfort i detaljer ved at inkludere en hudvenlig topmadras. Med dens bløde og behagelige stofbetræk kan du sove som en drøm og nyde suveræn komfort nat efter nat.

Den multifunktionelle bænk er et perfekt supplement til sengen. Udover at tilføje ekstra siddepladser til dit hjem kan den også bruges som en praktisk sengebænk ved fodenden af sengen.

Vi ønsker kun det bedste for vores kunder. Derfor er vores madrasemballage forseglet af hygiejniske årsager. Bemærk, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Giv dig selv den søvn, du fortjener. Livet handler om at vælge kvalitet, og vores vidaXL kontinentalseng med madras er netop det. Sengen leveres komplet med sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og en lækker bænk. Alt, du skal gøre, er at følge den medfølgende brugermanual for nem og bekvem montering. Glæd dig til at nyde nattesøvnen som aldrig før.

Dimensioner: Seng: 193 x 144 x 118/128 cm (L x B x H), Madras: 140 x 190 x 20 cm (B x L x H), Topmadras: 140 x 190 x 5 cm (B x L x H), Bænk: 100 x 30 x 30 cm (B x D x H) Pris: 4723.00

Scroll to Top