vidaXL kontinentalseng 140×200 cm stof lysegrå

4.443 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores elegante kontinentalseng. Den luksuriøse stofoverflade og perfekt afbalancerede fjedersystem sikrer dig en god nats søvn hver eneste gang.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335909553 Kategori:

Lad mig præsentere dig for vores fantastiske vidaXL kontinentalseng i lysegråt stof. Denne seng er skabt til at give dig den bedste nattesøvn, og det er ikke bare en hvilken som helst seng.

Denne kontinentalseng er både elegant og funktionel. Den er beklædt med et slidstærkt stof, der ikke bare ser godt ud, men også er åndbart og langtidsholdbart. Stoffet giver sengen et rent og enkelt look, der vil passe til ethvert soveværelse.

En af de fantastiske features ved denne seng er den justerbare sengegavl. Du kan nemt tilpasse højden, så den passer perfekt til din kropsbygning og behov. Det giver dig en fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se din yndlingsserie.

Madrasen har indbyggede pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet. De øger ikke bare madrassens holdbarhed, men giver også en fantastisk støtte og tilpasningsevne. Du vil opleve en rolig og behagelig søvn, da fjedrene effektivt absorberer støj og bevægelse. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver dig den perfekte balance mellem stabilitet og komfort. Det gør den ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er beklædt med et blødt og hudvenligt stofbetræk, der giver ekstra komfort og beskyttelse. Det sikrer, at du får den bedste soveoplevelse hver nat.

Men vores kontinentalseng har ikke kun en fantastisk madras. Den kommer også med en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads eller endda en sengebænk ved fodenden. Du kan virkelig udnytte pladsen i dit soveværelse med denne smarte detalje.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Vi ønsker at sikre, at du får en helt ny og ubrugt madras.

Vores vidaXL kontinentalseng er lavet af kvalitetsmaterialer som stof, krydsfiner og konstrueret træ. Dimensionerne på sengen er 203 x 144 x 118/128 cm (L x B x H), madrassen måler 140 x 200 x 20 cm (B x L x H), og topmadrassen måler 140 x 200 x 5 cm (B x L x H). Bænken måler 100 x 30 x 30 cm (B x D x H).

Vores kontinentalseng er leveret som en samlet pakke, der inkluderer sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og bænk. Du vil også modtage en brugermanual, der gør det nemt at samle sengen.

Tag springet og invester i din bedste søvn nogensinde med vores vidaXL kontinentalseng i lysegråt stof. Den er ikke bare en seng, det er en hel soveoplevelse.

Scroll to Top