vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof mørkebrun

4.449 kr.

Drøm dig væk til ultimativ komfort med vores luksuriøse kontinentalseng i mørkebrun stof. Oplev den perfekte kombination af stil, kvalitet og ergonomi – skabt til den bedste søvn nogensinde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335909579 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og en god nattesøvn med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i mørkebrunt stof. Denne seng er designet til at tilbyde maksimal afslapning og optimal søvn, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Stoffet, der er brugt til denne seng, er ikke kun slidstærkt, men har også et elegant og rent udseende. Det er åndbart, hvilket sikrer en god luftcirkulation og en behagelig soveoplevelse hele natten igennem.

Vores kontinentalseng er udstyret med en praktisk justerbar sengegavl, der tilbyder fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv. Gavlen kan tilpasses i højden efter dine behov og præferencer, og den sikrer optimal komfort og støtte.

Madrasen i denne seng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse pocketfjedre følger kroppens konturer og tilbyder enestående tilpasning samt effektiv absorbering af støj og bevægelser, når du vender og drejer dig om natten.

Med en mellemhård støtte sikrer denne madras en stabil og behagelig søvnoplevelse. Den er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og giver den perfekte kombination af fasthed og komfort.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt stof og tilføjer ekstra blødhed og komfort til din seng. Den er også praktisk, da den kan fungere som en ekstra siddeplads i dit hjem eller som en sengebænk ved fodenden.

Med vores vidaXL kontinentalseng får du mulighed for at nyde en fantastisk søvnoplevelse og samtidig tilføje både stil og funktionalitet til dit soveværelse. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Du får en komplet pakke, der inkluderer sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og en multifunktionel bænk. Alt, du behøver, for at få den ultimative søvnoplevelse. Vores produkter kommer med en brugermanual, der gør det nemt for dig at montere sengen.

Forkæl dig selv med denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras, og oplev en søvn af højeste kvalitet hver eneste nat. Bestil din seng i dag og drøm sødt.

Scroll to Top