vidaXL kontinentalseng 160×200 cm stof lysegrå

4.945 kr.

Oplev uovertruffen komfort og luksus med vores stabile og moderne kontinentalseng. Det stilfulde design og kvalitetsmaterialer giver dig en drømmende søvn hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335909584 Kategori:

Vil du opleve den ultimative komfort i din søvn? Så er vidaXL kontinentalseng 160×200 cm stof lysegrå det perfekte valg for dig. Med denne seng kan du se frem til at få den bedste nattesøvn i dit liv.

Stoffet på sengen er ikke kun smukt at se på, det er også slidstærkt og åndbart. Du kan være sikker på, at det vil holde i lang tid og give dig optimal komfort. Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov. Så uanset om du læser en bog eller ser fjernsyn i sengen, vil du nyde en fantastisk rygstøtte.

Madrassen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og komfort. Hver fjeder er individuel og giver optimal tilpasning og støtte til din krop. Du vil opleve minimal støj og bevægelse, selv når du vender og drejer dig om natten. Denne madras har en mellemhård fasthed, der giver både stabilitet og komfort, perfekt til dem, der sover på maven.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og øger både komforten og beskyttelsen af din madras. Den er blød og behagelig at ligge på.

Men det stopper ikke her. Med denne kontinentalseng får du også en multifunktionel bænk. Den kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem, eller du kan placere den ved fodenden af sengen som en praktisk sengebænk. Der er ingen grænser for, hvordan du kan nyde denne seng.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men vær ikke bekymret, for hver enkelt pakke kommer med en brugermanual, der gør monteringen af ​​sengen nem og problemfri.

Livet er for kort til dårlig søvn, så giv dig selv den ultimative luksus og komfort med vidaXL kontinentalseng 160×200 cm stof lysegrå. Bestil den i dag og vær klar til at opleve ægte søvnglæde.

Scroll to Top