vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof mørkegrå

4.889 kr.

Oplev den ultimative komfort med vores vidaXL kontinentalseng. En luksuriøs kombination af stil og støtte til en overkommelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335909585 Kategori:

Opgrader din søvnoplevelse til det næste niveau med vores ekstraordinære vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 160×200 cm. Denne seng vil ikke kun tilbyde dig maksimal komfort og afslapning, men også give dit soveværelse et elegant og stilfuldt udtryk.

Vores kontinentalseng er fremstillet med et slidstærkt stof, der både er åndbart og slidstærkt. Det smukke, enkle design giver sengen et sofistikeret look, der tilføjer elegance til ethvert rum. Og med den praktiske og justerbare sengegavl kan du tilpasse rygstøtten, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser tv.

En af de mest fantastiske funktioner ved denne seng er den indbyggede madras med pocketfjedre. Disse fjedre er af højeste kvalitet og sikrer holdbarhed og fuld tilpasning til din krop. De absorberer støj og stød, så du kan nyde en uafbrudt søvn gennem hele natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til folk, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der følger med, er fremstillet af hudvenligt materiale og giver ekstra komfort og blødhed. Og det bedste af det hele er, at denne seng ikke kun er til at sove i. Den multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddepladser i dit hjem eller som en praktisk sengebænk ved fodenden af sengen.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Alt du behøver for at samle sengen er inkluderet, og en brugermanual gør monteringen til en leg.

Gør din søvnoplevelse til noget helt specielt med vores vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm i en smuk mørkegrå farve. Opgrader dit soveværelse med stil og nyd en uforstyrret og luksuriøs søvn hver nat.

Scroll to Top