vidaXL kontinentalseng med madras 120×200 cm stof lysegrå

3.774 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores eksklusive kontinentalseng. Den luksuriøse madras og det elegante stof i lysegrå vil forvandle din søvn til en drøm. Spar nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335877801 Kategori:

Drømmer du om den ultimative komfort, når du går i seng? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegrå stof lige noget for dig. Denne seng er designet til at give dig den bedste søvnoplevelse og en optimal afslapning.

Lad os starte med stoffet. Med sit elegante og enkle udseende passer det ind i enhver indretning. Men det er ikke kun udseendet, der gør dette stof specielt. Det er også åndbart og ekstremt holdbart, så du kan nyde kvaliteten i lang tid.

Sengegavlen er en fantastisk tilføjelse til denne seng. Den kan justeres i højden, så du kan tilpasse den præcis efter dine behov. Vælg din foretrukne siddestilling, når du læser en god bog eller ser fjernsyn. Sengegavlen giver optimal rygstøtte og gør din seng til det perfekte sted at slappe af.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer effektivt stød og støj. Du får derfor ikke kun en god nattesøvn, men også en behagelig og rolig søvn.

Denne madras tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Du får den perfekte balance mellem stabilitet og komfort, som sikrer en god nats søvn.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt stof, der føles blødt og behageligt mod din hud. Den beskytter også madrassen og forlænger dens levetid.

Men det er ikke alt. Denne seng kommer også med en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddepladser eller som en sengebænk ved fodenden af sengen. Det er den ultimative kombination af stil og funktionalitet.

Bemærk, at for hygiejnens skyld kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du ikke vil have lyst til at returnere denne seng, når du først har oplevet den fantastiske komfort og kvalitet.

Denne kontinentalseng er lavet af slidstærkt stof, konstrueret træ og krydsfiner, som sikrer soliditet og holdbarhed. Den leveres med alt hvad du behøver for nem montering og har præcise mål, der passer perfekt til en seng på 120×200 cm.

Tag springet og giv dig selv den luksus og komfort, du fortjener. Vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegrå stof er skabt til at give dig den bedste nattesøvn og en oplevelse af ren velvære. Bestil den i dag og lad dine drømme blive virkelighed.

Scroll to Top