vidaXL kontinentalseng med madras 120×200 cm stof mørkebrun

3.910 kr.

Opgradér din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i mørkebrunt stof. Tilføj stil og komfort til dit soveværelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335877804 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og nydelse af en god nattesøvn med vores fantastiske kontinentalseng. Vores seng er skabt til at give dig den bedste afslapning og en fortryllende søvnoplevelse.

Det slidstærke stof har en smuk, mørkebrun farve og tilføjer et elegance touch til dit soveværelse. Stoffet er ikke blot æstetisk tiltalende, men også åndbart og holdbart. Du kan altså regne med, at sengen vil bevare sin stil og kvalitet i lang tid.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dit behov. Den giver ikke blot fornem støtte til ryggen, når du sidder op og læser eller ser tv i sengen, men tilbyder også en behagelig støtte, der sikrer din velvære.

Vores madras er udstyret med pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig individuelt til din krop og absorberer støj og bevægelser, når du vender og drejer dig i søvne. Den mellemhårde fasthed sikrer en stabil og behagelig liggeposition, der er ideel for dem, der sover på maven.

Som en ekstra bonus får du en hudvenlig topmadras, der er blød og komfortabel. Dette betræk er designet til at beskytte og bevare madrassen i optimal stand, samtidig med at det føles behageligt mod din hud.

Og det er ikke alt. Vores kontinentalseng kommer også med en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem eller som en praktisk sengebænk ved fodenden af sengen.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Dog er vores produkter nemme at montere takket være den medfølgende brugermanual.

Forkæl dig selv med vores kontinentalseng og oplev en ny form for sovekomfort. Bring elegance og afslapning ind i dit soveværelse med vores fantastiske produkt.

Scroll to Top