vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof sort

3.179 kr.

Oplev den ultimative søvnkomfort med vores eksklusive kontinentalseng. Luksuriøs kvalitet, perfekt støtte og stilrent design. Dit drømmeland venter.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335877974 Kategori:

Opnå komplet luksus og ultimativ komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×190 cm i elegant sort stof. Denne seng tilbyder ikke kun en fantastisk soveoplevelse, men tilføjer også et stilfuldt touch til dit soveværelse.

Vi har nøje udvalgt et slidstærkt stof til denne seng, der ikke kun er åndbart, men også har et enkelt og rent look. Dette stof sikrer, at sengen ikke kun ser godt ud, men også holder i lang tid.

Sengegavlen på vores kontinentalseng er justerbar i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov. Denne funktion giver ikke kun en fremragende rygstøtte, men gør det også muligt at nyde en god bog eller se dine yndlingsprogrammer i behagelig opret position.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der bidrager til en behagelig og tilpasselig soveoplevelse. Disse pocketfjedre absorberer effektivt støj og stød, der kan opstå, når du bevæger dig i løbet af natten, og sikrer en uforstyrret søvn.

Vi har designet madrassen til at give en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der sover på maven. Denne fasthed er perfekt afbalanceret med komforten, så du kan nyde en optimal og stabil søvn.

Med en hudvenlig topmadras, der er dækket af et blødt stofbetræk, bliver din soveoplevelse endnu mere luksuriøs. Denne topmadras tilføjer ekstra komfort og beskytter samtidig madrassen.

Som en ekstra bonus kan den medfølgende bænk ikke kun fungere som ekstra siddeplads i dit hjem, men kan også anvendes som en elegant sengebænk ved fodenden. Denne multifunktionelle bænk tilføjer både praktiske og æstetiske elementer til dit soveværelse.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vær ikke bekymret. Hver pakke indeholder en brugermanual, der gør det nemt og hurtigt at montere vores kontinentalseng.

Så hvis du ønsker at opgradere dit soveværelse med en kombination af stil, komfort og funktionalitet, er vores vidaXL kontinentalseng med madras det perfekte valg for dig. Gå ikke glip af muligheden for at opleve den ultimative søvnkomfort – bestil din seng i dag.

Scroll to Top