vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof mørkegrå

3.249 kr.

Få en uovertruffen søvnoplevelse med vores eksklusive kontinentalseng. God kvalitet, stilfuldt design og uimodståelig komfort. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335878004 Kategori:

Drømme og komfort mødes i den spektakulære vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm. Glem alt om urolige nætter og stivhed om morgenen – denne kontinentalseng er designet til at give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Med dens stilfulde og holdbare stof, er denne seng ikke kun en fryd for øjet, men den er også åndbar og kan modstå slid i mange år fremover. Den justerbare sengegavl sikrer en fantastisk rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Med den indbyggede madras med pocketfjedre får du en uovertruffen kvalitet og tilpasningsevne. Hver enkelt fjeder fungerer individuelt for at absorbere stød og bevægelse og forhindrer forstyrrelser i din søvn. Denne madras tilbyder en mellemhård støtte, som er ideel til dem, der sover på maven.

Den medfølgende topmadras er ikke kun hudvenlig og blød, men den forbedrer også komforten og beskytter madrassen. Udover at sove godt om natten, kan du også nyde denne multifunktionelle seng ved at bruge bænken som ekstra siddepladser eller som en elegant sengebænk ved fodenden.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Der medfølger en brugermanual, der gør monteringen nem og ubesværet.

Med sin elegante mørkegrå farve og slidstærke materiale er denne kontinentalseng med madras ikke kun en drøm for din søvn, men også et smukt tilbehør til dit soveværelse. Vælg kvalitet, vælg komfort, vælg vidaXL kontinentalsengen til et fantastisk soveeventyr hver nat.

Scroll to Top