vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof lysegrå

3.339 kr.

Oplev den ultimative komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng. Med dens luksuriøse stofseng og den perfekte størrelse (100×200 cm) er denne seng det perfekte valg for en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335878034 Kategori:

Drøm sødt og vågn op til et nyt niveau af komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegråt stof. Denne seng er ikke kun et smukt møbelstykke, men også et symbol på luksus og afslapning i dit soveværelse.

Vi har kombineret stil og funktionalitet for at skabe denne fantastiske seng. Den er polstret i et slidstærkt stof, der både ser godt ud og er åndbart. Det betyder, at du kan nyde en forfriskende søvn hver nat.

Sengens justerbare sengegavl giver ikke kun fantastisk støtte til din ryg, men tilføjer også elegance til rummet. Du vil elske at kunne sidde oprejst i sengen, mens du læser en god bog eller ser fjernsyn.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig din krop, absorberer støj og stød, og sikrer en god nattesøvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der sikrer stabilitet og komfort, især til dem der foretrækker at sove på maven.

Og lad os ikke glemme den inkluderede topmadras, der er hudvenlig og ekstra blød. Den giver en ekstra lag af komfort og beskyttelse til madrassen.

Men vores kontinentalseng er mere end bare en seng. Med den medfølgende bænk får du også ekstra siddepladser eller en praktisk sengebænk. Brug den til at pynte dit soveværelse eller som et roligt sted at sidde og slappe af.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet. Men vi er sikre på, at du vil være tilfreds med den høje kvalitet og komfort, denne seng tilbyder.

Kort sagt, vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegråt stof er det ultimative valg, når det kommer til stil, komfort og kvalitet i dit soveværelse. Gå ikke glip af muligheden for at sove som en dronning (eller konge) hver nat.

Scroll to Top