vidaXL kontinentalseng med madras 120×200 cm stof mørkegrå

3.721 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. En luksuriøs madras i mørkegrå stof, der opfylder dine søvndrømme.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335878825 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn? En kontinentalseng er nøglen til maksimal afslapning og en fantastisk søvnoplevelse. Lad mig præsentere dig for vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i en elegant mørkegrå farve. Med en slidstærk og åndbar stofbetræk får du ikke kun et enkelt og rent look, men også en seng, der holder i mange år fremover.

Denne seng er ikke bare en almindelig seng. Den er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden og giver dig fremragende rygstøtte, når du vil sidde op og nyde en god bog eller se fjernsyn. Den medfølgende madras er lavet med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og stød, når du drejer dig om natten. Med en mellemhård støtte får du den perfekte stabilitet og komfort, ideel til dem, der sover på maven.

En hudvenlig topmadras følger også med, for at give dig en ekstra lag af blødhed og komfort. Du vil elske det slidstærke stofbetræk og den bløde følelse, når du lægger dig ned for at hvile.

Men det stopper ikke der. Vores vidaXL kontinentalseng kommer også med en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddepladser eller som en praktisk sengebænk ved fodenden. Denne seng er virkelig en alt-i-en-løsning.

For at sikre din hygiejne og tryghed kan vi dog ikke acceptere retur, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Du kan trygt stole på vores produkter, da hver pakke kommer med en brugermanual, der gør monteringen nem og ligetil.

Forny dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Ikke kun vil du nyde en god søvn, men du vil også tilføje stil og elegance til dit hjem. Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for en bedre nattesøvn.

Scroll to Top