vidaXL kontinentalseng med madras 120×200 cm stof sort

3.676 kr.

Få den ultimative søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Med en komfortabel madras og stilfuldt stofdesign vil du vågne op frisk og veludhvilet hver morgen. Gør dit soveværelse til en oase med vores højkvalitets seng. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335878826 Kategori:

Drøm dig ind i en verden af luksus og afslapning med vores vidunderlige kontinentalseng med madras i sort stof. Denne seng er skabt til at give dig den bedste søvnoplevelse og maksimal komfort.

Stoffet, der er brugt til sengen, er både slidstærkt og åndbart. Det er ikke kun holdbart, men har også et enkelt og rent udseende, der passer perfekt ind i ethvert soveværelse.

Sengen er også udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Den giver ikke kun fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen, men tilføjer også et elegant touch til indretningen af dit soveværelse.

Madrasen har pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og ekstra holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig din kropsform og absorberer støj og stød, så du kan sove uforstyrret hele natten. Med sin mellemhårde støtte er madrassen perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven, da den giver den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen er udformet med fokus på din hud og leveres med et blødt og hudvenligt stofbetræk. Du vil elske at synke ned og slappe af på denne topmadras, der fuldender den ultimative søvnoplevelse.

Som en ekstra bonus kan den medfølgende bænk fungere som en ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden. Denne multifunktionelle bænk tilføjer ikke kun et stilfuldt og praktisk element til dit hjem, men giver også ekstra komfort og bekvemmelighed.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Vi ønsker dig mange nætter med komfortabel søvn og en afslappende oplevelse med vores kontinentalseng med madras i sort stof. Medfølgende brugermanual gør monteringen enkel og hurtig, så du kan nyde dit nye soveparadis på ingen tid.

Produktspecifikationer:
– Farve: Sort
– Materiale: Stof (100% polyester), krydsfiner, konstrueret træ
– Sengemål: 203 x 120 x 118/128 cm (L x B x H)
– Madrasmål: 120 x 200 x 20 cm (B x L x H)
– Topmadrasmål: 120 x 200 x 5 cm (B x L x H)
– Bænkmål: 70 x 30 x 30 cm (B x D x H)

Giv dig selv en behagelig søvnoplevelse med vores fantastiske kontinentalseng med madras i sort stof. Bestil i dag og få en seng, der løfter dig ind i luksusens verden.

Scroll to Top