vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof lysegrå

4.415 kr.

Oplev en himmelsk nattesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng i lysegråt stof. Perfekt komfort, stilfuldt design og en god pris – få den bedste søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335878832 Kategori:

Skab et drømmeland for dig selv med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng i lysegrå. Med denne seng får du ikke bare en god nattesøvn, du får en oplevelse af luksus og komfort, der næsten er ufattelig.

Stoffet på sengen er både elegant og holdbart. Det har en ren og enkel stil og føles åndbart mod din hud. Som om det ikke var nok, kan sengegavlen justeres efter din unikke komfortbehov. Den kan støtte dig, når du ligger og læser en god bog eller ser fjernsyn, hvilket skaber den ultimative afslapning.

Under madrassen gemmer sig en skjult skat – pocketfjedrene. Disse fjedre er kendt for deres høje kvalitet og giver sengen en utrolig holdbarhed og fleksibilitet. Fjedrene giver en støjsvag og er stabil støtte, der følger dine bevægelser og sikrer, at du får den perfekte søvn.

Madrassen har en mellemliggende fasthed, der giver optimal støtte til dem, der sover på maven. Du kan stole på, at den støtter din krop på den rigtige måde uden at ofre komforten.

Og til sidst, men bestemt ikke mindst, har denne seng en hudvenlig topmadras, der er både slidstærk og lækker. Du kan forvente en blød og behagelig oplevelse, når du lægger dig til at sove på den.

Men det er ikke kun en seng. Det er også en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddepladser eller som en bænk ved fodenden af din seng. Den tilføjer den ekstra stil og opfylder dine praktiske behov.

Vigtigt at bemærke, at af øjeblikkelig hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet. Men frygt ikke, for at gøre det hele nemt for dig, kommer pakken også med en brugervejledning, der sikrer en problemfri montering.

Så lad os pakke denne deal ud: en luksuriøs seng i lysegrå med justerbar sengegavl, en madras med pocketfjedre og mellemliggende fasthed, en hudvenlig topmadras og en multifunktionel bænk. Alt sammen til en utrolig pris.

Giv dig selv den bedst mulige søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Det er tid til at leve dine drømme og sove godt.

Scroll to Top