vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkegrå

4.720 kr.

Få den bedste søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Den perfekte kombination af stil, komfort og kvalitet. Spar penge nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335878856 Kategori:

Drømmer du om at vågne op til luksus og ultimativ komfort hver morgen? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm det perfekte valg for dig. Denne seng giver dig ikke kun en god nattesøvn, men også en oplevelse af luksus og velvære.

Vores kontinentalseng er designet til at tilbyde maksimal afslapning og en fantastisk søvnoplevelse. Sengens stilrene og enkle design i mørkegråt stof passer perfekt ind i ethvert soveværelse. Stoffet er både åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer langvarig brug og et elegant look.

En af sengens mange fordele er den praktiske justerbare sengegavl, der giver en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se fjernsyn. På den måde kan du nyde en god bog eller din yndlingsserie fra en optimal position.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og fantastiske tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og stød, når du vender og drejer dig i løbet af natten, hvilket sikrer ro og en uforstyrret søvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver øget stabilitet og den rette fasthed, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at forstærke komforten er der en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig at ligge på. Denne beskytter madrassen og øger holdbarheden, samtidig med at den sikrer en ekstra lag af luksus til din søvnoplevelse.

Som en ekstra bonus kan sengens bænk fungere som ekstra siddeplads i dit hjem eller som en sengebænk ved fodenden af sengen. Multifunktionalitet i sin reneste form.

Bemærk, at madrassen ikke kan returneres af hygiejniske årsager, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Sengen leveres med en brugermanual, der gør monteringen nem og ligetil.

Så hvis du ønsker at opgradere din søvnoplevelse og tilføje elegance til dit soveværelse, så er vores vidaXL kontinentalseng med madras det perfekte valg for dig. Vågn op til en verden af luksus, komfort og en god nats søvn hver eneste dag.

Scroll to Top