vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkebrun

4.594 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Den smukke mørkebrune stofmadras og den enestående komfort gør den til det perfekte tilbud for enhver, der ønsker en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335878858 Kategori:

Præsentation afvidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkebrun:

Drømmer du om en ultimativ nattesøvn? Med vores kontinentalseng kan du opleve den mest afslappende og behagelige søvn, du nogensinde har haft. Denne seng er skabt med komfort og luksus for øje, og den vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Vores kontinentalseng har et stilfuldt og rent design med slidstærkt stof, der ikke blot ser fantastisk ud, men også er åndbart og holdbart. Du kan nyde godt af denne seng i mange år fremover, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller udseende.

Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan tilpasse den perfekt til din individuelle komfort. Den giver dig desuden den bedste rygstøtte, når du sidder op for at læse en god bog eller se dine yndlingsprogrammer på tv.

Vores madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, der tilpasser sig til din kropsform og sikrer en fantastisk støtte. Disse fjedre absorberer effektivt støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til mave-sovende.

For at tilføje ekstra luksus og komfort har vi inkluderet en hudvenlig topmadras. Den er blød og behagelig at ligge på og beskytter samtidig madrassen. Du får det bedste af begge verdener med denne perfekte kombination.

Men det stopper ikke her. Vores kontinentalseng kan også fungere som en multifunktionel bænk i dit hjem. Den ekstra bænk kan bruges til ekstra siddepladser eller som en sengebænk ved fodenden af sengen. Det er den perfekte løsning til at skabe ekstra plads og fleksibilitet i din bolig.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Du vil modtage en brugermanual, der gør monteringen af sengen enkel og problemfri.

Der er ikke nogen overraskelser med dette produkt. Du får hele pakken: en sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og en bænk. Vi garanterer, at denne kontinentalseng vil opfylde alle dine forventninger til en god nats søvn og bringe en følelse af luksus og komfort ind i dit hjem.

Gør dit soveværelse til det bedste sted at være med vidaXL kontinentalsengen med madras i mørkebrun stof. Din søvn og komfort fortjener kun det bedste.

Scroll to Top