vidaXL kontinentalseng 180×200 cm stof lysegrå

5.354 kr.

Få en ultimativ søvnoplevelse med vidaXL’s eksklusive kontinentalseng – lækkert stof, optimal komfort og enestående kvalitet. Indhuld dig i luksus i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335881235 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og en god nattesøvn med vores fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Den er skabt til at tilbyde dig maksimal afslapning og en dyb søvn.

Vores seng er ikke bare smuk, den er også ekstremt slidstærk. Det enkle og rene look kombineret med det åndbare stof gør det til den perfekte kombination af stil og funktionalitet.

En unik funktion ved vores kontinentalseng er den justerbare sengegavl, der giver dig mulighed for at tilpasse rygstøtten efter behov. Så uanset om du vil læse en god bog eller se tv, kan du justere sengegavlen for at opnå den optimale position.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er kendt for sin overlegne kvalitet og tilpasningsevne. Hver pocketfjeder fungerer individuelt, hvilket betyder, at de effektivt absorberer støj og stød fra bevægelser. Dette sikrer dig en helt uforstyrret nattesøvn.

Madrassen giver også den perfekte balance mellem stabilitet og komfort. Den er mellemhård, hvilket er ideelt for dem, der sover på maven. Du kan være sikker på at få den støtte, du har brug for, uden at gå på kompromis med komforten.

Hudvenlige materialer er en prioritet for os, og vores topmadras er ingen undtagelse. Med et blødt og behageligt stofbetræk sørger vi for, at din hud har det godt under din søvn.

Men denne seng er ikke kun til soveværelset. Den multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddepladser i dit hjem eller som en sengebænk ved fodenden. Den er praktisk og alsidig på så mange måder.

Vores kontinentalseng kommer med nem montering takket være den medfølgende brugermanual. Og husk. Af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet.

Skønne nætter venter dig med vores vidaXL kontinentalseng. Gå ikke glip af chancen for at forkæle dig selv med den ultimative komfort og stil. Bestil din seng i dag og oplev en ny form for søvn.

Scroll to Top