vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkegrå

5.354 kr.

Oplev den ultimative komfort med vores luksuriøse kontinentalseng. Det stilfulde design kombineret med en premium madras vil sikre dig en fantastisk søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335881236 Kategori:

Drøm dig væk til en nat af komfort og velvære med vores fabelagtige vidaXL kontinentalseng. Denne seng er ikke kun et smukt og stilfuldt element i dit soveværelse, den er også skabt med fokus på din søvnkvalitet og komfort.

Vævet i slidstærkt stof, der tilbyder et enkelt og rent look, vil vores kontinentalseng både være åndbar og holde i lang tid. Og det er ikke alt – sengen har også en justerbar sengegavl, der sikrer fremragende rygstøtte, når du har brug for at sidde op i sengen for at læse eller se tv.

Med en madras, der er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, kan du være sikker på at få den rette støtte og tilpasning, som din krop har brug for. Disse pocketfjedre er kendt for deres evne til at absorbere støj og stød, og de vil sikre, at du får en rolig og uforstyrret søvn.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Du vil opleve øget stabilitet uden at skulle gå på kompromis med komforten. Og for at tilføje ekstra luksus til din søvnoplevelse har vi inkluderet en hudvenlig topmadras med en blød og behagelig overflade.

Men det stopper ikke her. Vi har også inkluderet en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddepladser i dit hjem eller som en sengebænk ved fodenden.

Gå ikke glip af chancen for at opleve ultimativ afslapning og en god nattesøvn hver eneste aften. Køb vores vidaXL kontinentalseng i dag og vær sikker på at få en seng, der vil give dig komfort og elegance i mange år fremover. Tag det første skridt mod en bedre søvnoplevelse.

Scroll to Top