vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof mørkegrå

5.491 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus i din egen seng. Vores kontinentalseng giver dig en skræddersyet søvnoplevelse i en stilfuld mørkegrå stofbeklædning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335881267 Kategori:

Drøm dig ind i en dyb og afslappende nattesøvn med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof i mørkegrå. Denne kontinentalseng er skabt til at give dig den ultimative komfort og en fornøjelig søvnoplevelse.

Denne seng er omhyggeligt designet med et æstetisk stof i en elegant mørkegrå farve, der bringer en følelse af stil og elegance ind i dit soveværelse. Stoffet er ikke kun behageligt at røre ved, men det er også åndbart og slidstærkt, så du kan nyde din seng i mange år fremover.

Det unikke ved denne kontinentalseng er den praktiske sengegavl, som kan justeres i højden efter dine behov. Den giver en fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se dine yndlingsprogrammer på fjernsynet.

Den indbyggede madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og sikrer en behagelig støtte. Disse fjedre er også fantastiske til at absorbere støj og stød, når du bevæger dig rundt i sengen under søvnen.

Madrassen har en mellemhård støtte, der giver øget stabilitet og den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Den er derfor perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen på denne seng er lavet af hudvenligt materiale og tilføjer ekstra blødhed og luksus til din soveoplevelse. Den er ideel til beskyttelse af madrassen og giver dig en ekstra følelse af velvære.

Men det stopper ikke her – denne kontinentalseng har også en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads eller som en sengebænk ved fodenden. Den tilføjer et strejf af elegance til dit soveværelse og giver dig ekstra fleksibilitet i indretningen.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen åbnes eller fjernes. For en nem og problemfri montering følger der en brugermanual med hvert produkt.

Skab et soveværelse fyldt med luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof i mørkegrå. Giv dig selv fortjent afslapning og en god nattesøvn hver nat.

Scroll to Top