vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkegrå

3.813 kr.

Oplev ultimativ komfort med vidaXL kontinentalsengen i mørkegrå stof. En luksuriøs madras, der sikrer en god nats søvn. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335881298 Kategori:

Lig dig ned og forbered dig på en ekstraordinær soveoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå stof. Denne seng er skabt til at levere den ultimative afslapning og en dyb og beroligende søvn.

Lad os starte med det slidstærke stof, der pryder denne seng. Med sit enkle og rene udseende tilføjer det elegance til ethvert soveværelse. Og ikke nok med det – det er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer komfort i lang tid fremover.

Vores kontinentalseng er udstyret med en justerbar sengegavl, der kan tilpasses i højden efter dine behov. Den giver ikke kun et stilfuldt udtryk, men giver også fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Men lad os ikke glemme kernen i denne seng – madrassen med pocketfjedre. De individuelle pocketfjedre er kendt for deres utrolige kvalitet, der er kendt for at være meget holdbart. De sikrer ikke kun langvarig støtte, men de absorberer også støj og stød, når du bevæger dig i sengen.

Madrassen leverer en mellemhård støtte, der er perfekt til dem, der elsker at sove på maven. Den giver den rette fasthed og stabilitet uden at gå på kompromis med komforten – alt sammen for at sikre, at du får den bedst mulige søvn.

En blød og hudvenlig topmadras fuldender denne sengs luksus. Betrækket er slidstærkt og behageligt at ligge på. Denne topmadras er alt, hvad du har brug for for at få den ultimative soveoplevelse.

Vores kontinentalseng har endda en ekstra funktion – en multifunktionel bænk. Denne bænk kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem eller som en sengebænk ved fodenden. Det er den perfekte tilføjelse til dit soveværelse og giver dig ekstra fleksibilitet.

Vær opmærksom på, at vi af hygiejniske årsager ikke kan tage madrassen retur, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Vi sørger dog for, at du får en brugermanual sammen med produktet, så du nemt kan samle det.

Få fat i vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå stof i dag og oplev en ny dimension af komfort og ro. Søvn er en vigtig del af vores liv, og denne seng er skabt til at sikre, at du får den bedste søvnoplevelse muligt. Gør dig selv den tjeneste at investere i din søvnkvalitet og få denne fantastiske seng hjem til dig.

Scroll to Top