vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkegrå

3.342 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores eksklusive kontinentalseng. Den perfekte kombination af stil og støtte, til en uimodståelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335881306 Kategori:

Opnå en dyb og afslappet søvn med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i en elegant mørkegrå farve. Denne seng kombinerer stil, komfort og holdbarhed på enestående vis, så du kan nyde en drømmende søvnoplevelse.

Vores seng er udstyret med et slidstærkt stof, der både føles behageligt og åndbart. Dette stof tilføjer et elegant og rent look til dit soveværelse, samtidig med at det sikrer lang levetid.

Sengen har også en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter behov. Den giver ikke kun forbedret rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse eller se tv, men tilføjer også et strejf af elegance til dit soveværelse.

Med vores madras med indbyggede individuelle pocketfjedre kan du være sikker på, at du får den bedste støtte og komfort. Disse pocketfjedre er kendt for deres fremragende kvalitet og evnen til at tilpasse sig din krop, samtidig med at de effektivt absorberer støj og stød.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der garanterer stabilitet og den perfekte fasthed, uden at gå på kompromis med din komfort. Denne type fasthed er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Vores hudvenlige topmadras har et blødt og behageligt stofbetræk og tilbyder yderligere beskyttelse og komfort. Denne topmadras forbedrer din søvnoplevelse og gør det muligt for dig at drømme sødt.

Men det er ikke alt. Vores seng leveres også med en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem, eller som en elegant sengebænk ved fodenden af sengen.

Vi ønsker at understrege, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Montering af sengen er enkel takket være den medfølgende brugermanual. Vi vil sørge for, at du er godt rustet til at nyde en forfriskende og behagelig søvnoplevelse.

Skab et stilfuldt og behageligt soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Din søvn og komfort er vores prioritet, og med denne seng kan du være sikker på at vågne op frisk og veludhvilet hver morgen. Når det kommer til din søvn, skal du ikke gå på kompromis – vælg vidaXL kontinentalsengen og glæd dig til en drømmende nattesøvn.

Scroll to Top