vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm fløjl lysegrå

5.221 kr.

Få en dybdegående og sofistikeret søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Det stilfulde LED-lys og den bløde fløjlsbeklædning gør den til den ultimative luksus inden for soveværelsesmøbler.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335874771 Kategori:

Drøm dig væk til en nat med luksuriøs komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl lysegrå. Denne fantastiske seng vil blive midtpunktet i dit soveværelse og give dig den bedst mulige søvnoplevelse.

Vores kontinentalseng er indhyllet i blød fløjl, der inviterer dig til at røre ved sin luksuriøse overflade. Fløjl er kendt for sit tætte og jævne stof, og det er en ren fornøjelse at røre ved. Du vil elske følelsen af blødhed og komfort, når du lægger dig i sengen.

Den medfølgende sengegavl kan justeres efter dine behov og giver en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du kan tilpasse højden på sengegavlen for at sikre den ideelle komfort.

Lad mørket blive oplyst af det farverige LED-lys, der er indbygget i sengen. Skab en atmosfære af ro og afslapning, mens du imponerer dine gæster med dette unikke lysdisplay.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din kropsform og sikrer en behagelig og støttende søvn. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, hvilket resulterer i minimal bevægelse, når du drejer dig om natten.

Topmadrassen er betrukket med et slidstærkt og hudvenligt stof, der føles behageligt mod din hud. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Dog er en del af madrassen med saksesymbolet klipbar, og USB-funktionen påvirkes ikke.

Denne kontinentalseng leveres med en nem monteringsvejledning for hurtig og enkel installation. Vær opmærksom på, at USB-strømkilden ikke medfølger.

Giv dit soveværelse et strejf af elegance og forkæl dig selv med en komfortabel og stilfuld søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå fløjl. Sengen leveres med alt, hvad du har brug for, herunder ramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strips. Hvad venter du på? Gør din drøm til virkelighed.

Scroll to Top