vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm fløjl sort

3.625 kr.

Oplev den ultimative luksus med vores kontinentalseng. Elegant fløjl og indbygget LED-lys skaber en stemningsfuld atmosfære. Gør din søvn til en oplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335875660 Kategori:

Oplev en mysig og luksuriøs søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort fløjl. Denne seng er ikke bare en seng, den bliver et imponerende og stilfuldt fokuspunkt i dit soveværelse.

Den bløde fløjl er ikke bare behagelig at røre ved, den tilføjer også en følelse af elegance og luksus til sengen. Fløjl er kendt for sine tætte og jævne fibre, der giver en blød og komfortabel overflade.

Fleksibiliteten i vores kontinentalseng sikrer, at du får en fantastisk støtte til din ryg og nakke, uanset om du sidder op for at læse en god bog eller se dine yndlingsfilm. Du kan justere sengegavlen efter dine behov og nyde den perfekte position til afslapning.

Men denne seng byder også på en overraskende og varm velkomst i mørket. Med den farverige LED-strip kan du skabe en atmosfære af ro og harmoni i dit soveværelse. Lad lyset omfavne dig og lade det guide dig til en dyb og fredfyldt søvn.

Kvalitet er vores primære fokus, og vores madras med pocketfjedre er ingen undtagelse. De individuelle pocketfjedre tilbyder den højeste kvalitet og giver både holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. Uanset hvordan du bevæger dig om natten, vil disse fjedre absorbere eventuel støj og stød og give dig den ro og komfort, du fortjener.

Vi sætter også din komfort og velvære i højsædet. Derfor har vi inkluderet en hudvenlig topmadras. Den slidstærke overflade og det bløde stofbetræk beskytter ikke kun madrassen, men giver også en ekstra blødhed og komfort, der får dig til at føle dig som en ægte konge eller dronning.

Bemærk, at for hygiejnens skyld kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet. Du vil dog have mulighed for at klippe den del af LED-stripen, der ikke længere er brugbar, og USB-funksjonaliteten vil være intakt. Vi ved, hvor vigtigt det er for dig at komme godt i gang, og derfor inkluderer vi en detaljeret brugermanual for at gøre monteringen enkel og let.

Denne kontinentalseng inkluderer ikke en certificeret 5 V USB-strømkilde, men der er et USB-stik tilgængeligt. Alt, hvad du skal gøre, er at tilføje den rette strømkilde for at få det fulde udbytte af LED-lyset.

Til sidst består sættet af en sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strip. Du får alt, hvad du behøver for at få den ultimative søvnoplevelse.

Oplev komforten, luksusen og skønheden i vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort fløjl. Gør din søvn til noget helt ekstraordinært.

Scroll to Top