vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm fløjl lysegrå

5.437 kr.

Få en drømmende søvnoplevelse med vores unikke kontinentalseng. Det elegante LED-lys og bløde fløjl i lysegrå gør denne seng til det ultimative luksusvalg.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335875757 Kategori:

Drøm dig ind i en verden af luksus og komfort med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl lysegrå. Denne ekstravagante seng vil uden tvivl være en fornøjelse for både øjnene og din søvnkvalitet.

Med sit bløde og luksuriøse fløjlsmateriale, der føles utroligt behageligt mod huden, vil denne seng omdanne dit soveværelse til et elegant og stilfuldt rum. Fløjlet er kendt for sin tætte og jævne struktur, hvilket gør det til et af de mest eftertragtede materialer til senge.

Det unikke ved denne kontinentalseng er dens praktiske sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Den sikrer fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsserier. Du kan virkelig finde din ideelle komfortposition og nyde selv de længste aftener i sengen.

Men det stopper ikke her. Vores kontinentalseng er udstyret med en farverig LED-strip, der kan skabe en hypnotiserende atmosfære i dit soveværelse. Du kan skifte mellem forskellige farver og finde præcis den stemning, der passer bedst til dig. Glem alt om kedelig belysning – spar på strømmen og skab et fortryllende lysarrangement med vores LED-lys.

Vi har også sørget for, at din komfort er i højsædet med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din kropsform perfekt. Du kan roligt vende og dreje dig om natten, da fjedrene effektivt absorberer eventuel støj og stød.

For at fuldende oplevelsen inkluderer vi en hudvenlig topmadras, der er både slidstærk og behagelig. Denne madrasbeskytter har et blødt stofbetræk, der føles fantastisk mod huden. Vores fokus på hygiejne betyder, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet, men vi er sikre på, at du vil elske den fra første øjeblik.

Alle dele af sengen kommer med nem montering og en brugermanual, så du kan nemt samle det hele selv. Bemærk, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men du kan nemt tilslutte sengens USB-stik til en certificeret 5V-strømkilde.

Vores lysegrå kontinentalseng er lavet af holdbare materialer som velour, krydsfiner og konstrueret træ. Den har målene 203 x 200 x 118/128 cm (L x B x H). De to madrasser måler hver 100 x 200 x 20 cm (B x L x H), og topmadrassen måler 200 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Så få dig denne drømmeseng og oplev en helt ny dimension af komfort og elegance. Lad dig forføre af det bløde fløjlsstof, justerbar sengegavl, farvestrålende LED-lys og luksuriøs madras. Du fortjener kun det bedste, og denne kontinentalseng vil helt sikkert levere det.

Scroll to Top