vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof sort

4.792 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Den perfekte kombination af luksus og kvalitet til en overkommelig pris. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335878865 Kategori:

Elsker du at vågne op til en veludhvilet krop og en frisk start på dagen? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof lige noget for dig. Dette er ikke bare en seng, det er et ultimativt soveparadis, der vil give dig den mest behagelige søvnoplevelse.

Lad os starte med stoffet. Det enkle og rene look er perfekt til en moderne indretning, og det er både åndbart og slidstærkt. Du kan være sikker på, at denne seng vil holde i mange år fremover.

Den praktiske sengegavl er justerbar i højden, så du kan finde den perfekte position, når du læser eller ser tv i sengen. Den giver også en fremragende rygstøtte, så du kan sidde komfortabelt og nyde dine favoritaktiviteter.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer både holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. De absorberer effektivt støj og stød, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten. Madrassen giver også en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der er hudvenlig og blød, giver ekstra beskyttelse og komfort. Du kan også bruge den integrerede bænk som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden. Denne seng er virkelig multifunktionel.

Med vores vidaXL kontinentalseng får du ikke bare en god nattesøvn, men også et stilfuldt møbel til dit soveværelse. Den sorte farve passer perfekt til enhver indretning, og materialerne, herunder krydsfiner og konstrueret træ, sikrer en robust og holdbar sengeramme.

Pakken indeholder alt, hvad du har brug for til en nem montering, og vi har også inkluderet en brugermanual for at hjælpe dig undervejs.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Så du kan være sikker på, at du modtager en helt ny og ubrugt madras.

Gør din søvnoplevelse til noget ekstraordinært med vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Du fortjener kun det bedste, når det kommer til din hvile, og denne seng leverer det og mere til. Så hvorfor vente? Gør dig selv den tjeneste at investere i dit velbefindende og indret dit soveværelse med denne fantastiske seng i dag.

Scroll to Top