vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof mørkegrå

4.956 kr.

Få din bedste søvnoplevelse med vidaXLs kontinentalseng i mørkegråt stof. Komfort, stil og kvalitet i ét – gør din seng til et drømmested.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335878895 Kategori:

Drøm sødt og vågn op til den ultimative komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i en smuk mørkegrå farve. Denne seng er designet til at give dig den bedste nattesøvn og en følelse af luksus i dit soveværelse.

Vores kontinentalseng er udstyret med et slidstærkt stof, der både ser elegant ud og er åndbart. Så du kan slappe af og nyde en god nats søvn uden at bekymre dig om slid og tåre.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du altid kan finde den perfekte position, når du læser eller ser tv. Den giver også en fantastisk rygstøtte, når du sidder op i sengen.

Madrassen er lavet med indbyggede pocketfjedre af højeste kvalitet, der tilpasser sig din kropsform og absorberer støj og stød, når du bevæger dig i løbet af natten. Denne mellemhårde madras giver dig den perfekte balance mellem stabilitet og komfort, ideelt til dig, der sover på maven.

Topmadrassen er ikke kun beskyttende, men også hudvenlig og behagelig. Den er lavet med et blødt stofbetræk, der føles dejligt mod huden, og som giver ekstra luksus til din søvnoplevelse.

Men det er ikke alt. Sengen inkluderer også en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads eller som en elegant sengebænk ved fodenden af sengen. Den er lavet med nøje udvalgte materialer og er både stilfuld og praktisk.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Livet er for kort til ikke at sove godt. Oplev den ultimative komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå stof. Gør dit soveværelse til et fristed og vågn op opdateret og opladet hver morgen. Bestil din drømmeseng i dag og giv dig selv den søvn, du fortjener.

Scroll to Top