vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof sort

5.144 kr.

Få fantastisk nattesøvn i luksus med vidaXL kontinentalsengen. Den stilfulde sorte stofbeklædning og komfortable madras gør dette produkt til det ultimative valg.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335878896 Kategori:

Oplev en fantastisk nattesøvn i den luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Med sit elegante design og maksimale komfort garanterer denne seng en dyb og tilfredsstillende søvn. Det slidstærke stof har et moderne og stilfuldt udseende, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Med den praktiske justerbare sengegavl kan du nemt tilpasse din rygstøtte i sengen, uanset om du læser en god bog eller ser din yndlingsserie.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og en tilpasset støtte til din krop. Disse pocketfjedre absorberer effektivt bevægelse og stød, så du kan nyde en uforstyrret og rolig søvn. Denne mellemhårde madras giver den perfekte balance mellem stabilitet og komfort, og er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

For ekstra luksus har denne seng også en hudvenlig topmadras, der tilføjer ekstra blødhed og komfort til din søvnoplevelse. Topmadrassen er både slidstærk og behagelig og fuldender den ultimative soveoplevelse. Udover at være en fantastisk seng, kan den medfølgende bænk også bruges som en multifunktionel siddeplads eller en sengebænk ved fodenden af sengen.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen nem og hurtig. Denne kontinentalseng er lavet af stof (100% polyester), krydsfiner og konstrueret træ, og dens dimensioner er perfekte til en seng på 160×200 cm (BxLxH). Så hvil ikke på dine laurbær, men invester i denne drømmeseng fra vidaXL, og glæd dig til hver eneste nat med en usædvanlig god nattesøvn.

Scroll to Top