vidaXL kontinentalseng 180×200 cm stof lysegrå

5.201 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof. Perfekt til en god nats søvn og en elegant indretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335878925 Kategori:

Kast dig ud i himmernes bløde omfavnelse med vores fortryllende vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof. Du fortjener den ultimative søvnoplevelse, og denne seng vil tage dig med på en rejse gennem ren afslapning og salig hvile.

Med et stilfuldt og enkelt design vil denne seng tilføje elegance til dit soveværelse. Det slidstærke stof er ikke kun åndbart, men det vil også modstå slid over tid, så du kan nyde komforten i mange år frem.

Elegant og praktisk, kan sengegavlen justeres i højden efter dine behov. Den giver en fantastisk rygstøtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser din yndlingsserie.

Vores madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke kun en ekstraordinær holdbarhed, men de tilpasser sig også perfekt til din kropsform og absorberer støj og stød effektivt. Du vil føle dig omsluttet i en sky af fred og ro.

Madrassen har en mellemfast støtte, der balancerer perfekt stabilitet og komfort. Denne madras er ideel til mave-sovende sjæle, der har brug for den rette mængde fasthed uden at gå på kompromis med luksuriøs komfort.

Huden vil takke dig for vores bløde og hudvenlige topmadras med et slidstærkt betræk. Den ekstra beskyttelse og komfort, den tilbyder, vil forvandle din søvnoplevelse til ren himmelsk velvære.

Men det stopper ikke der. Den multifunktionelle bænk tilføjer et strejf af alsidighed i dit hjem. Brug den som ekstra siddeplads eller som en elegant sengebænk ved fodenden. Kreativiteten kender ingen grænser.

Vi vil gerne minde dig om, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men vær sikker på, at vores brugermanual vil gøre monteringen til en leg.

Opgrader dit soveværelse med vores livslange ledsager, der er lavet af slidstærkt stof, krydsfiner og konstrueret træ. Mål: 203 x 180 x 118/128 cm (L x B x H).

Lad dig fortabe i drømmenes land på en madras af blødt lysegråt stof og hvid fyld af pocketfjedre og skum. Mål: 180 x 200 x 20 cm (B x L x H).

Absorber solens stråler på vores hvide topmadras med stof af 100 % polyester og fyld af skum. Mål: 180 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Og lad os ikke glemme den elegante bænk i lysegrå farve, med stof af 100 % polyester, krydsfiner og konstrueret træ. Mål: 100 x 30 x 30 cm (B x D x H).

Glem alt om søvnløse nætter og dyk ind i en verden af luksus og nydelse. Bestil vores vidaXL kontinentalseng i dag og oplev den ultimative søvnoplevelse, der vil forvandle dit soveværelse. Vågn op til en ny dag fyldt med inspiration og energi.

Scroll to Top