vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkegrå

5.201 kr.

Få ultimativ komfort og stil med vores moderne kontinentalseng. En luksuriøs madras, elegant design og holdbarhed – perfekt til en fantastisk nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335878926 Kategori:

Nyd en god nattesøvn på denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Den er designet til at tilbyde maksimal afslapning og en ultimativ søvnoplevelse. Med sit enkle og rene design passer den ind i enhver stil.

Sengen er udstyret med et slidstærkt stof, der ikke kun tilføjer elegance, men også er åndbart og holdbart. Du kan justere sengegavlen efter dine behov og nyde fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres exceptionelle kvalitet og holdbarhed. De individuelle fjedre tilpasser sig din kropskontur og kan effektivt absorbere stød og bevægelser, hvilket gør søvnoplevelsen endnu mere behagelig.

Madrassen har en mellemhård støtte, som giver øget stabilitet og komfort. Denne fasthed er ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der er hudvenlig, tilføjer en ekstra touch af luksus og blødhed til din soveoplevelse.

Ikke nok med at denne seng er perfekt til en god nats søvn, den har også en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddepladser eller som en elegant sengebænk ved fodenden.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen først er åbnet.

Få en god nattesøvn og oplev ultimativ komfort med denne kontinentalseng fra vidaXL. Bestil den i dag og transformér din soveoplevelse.

Scroll to Top