vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof lysegrå

5.536 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Den luksuriøse stofmadras og det elegante design vil sikre dig en fantastisk søvnoplevelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335878956 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og en nattesøvn i verdensklasse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 200×200 cm. Denne imponerende seng er skabt til at levere den optimale afslapning og en dybt berigende søvnoplevelse, der vil forvandle din hverdag.

Vi har nøje udvalgt et slidstærkt stof til sengen, der ikke kun tilføjer et enkelt og rent look til dit soveværelse, men også sikrer åndbarhed og langvarig holdbarhed. Intet er mere vigtigt end at føle sig fri og bevæge sig frit om natten, og vores kontinentalseng tilbyder netop dette.

En praktisk sengegavl er inkluderet, og den kan nemt justeres i højden efter dine individuelle behov. Denne funktion giver en fortræffelig rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se dine foretrukne tv-programmer.

Madrasen i vores kontinentalseng er udstyret med indbyggede individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres enestående kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke kun styrke og lang levetid, men de absorberer også effektivt støj og bevægelsesstød, hvilket gør din søvn mere uforstyrret og behagelig. Madrassen tilbyder en middelhård støtte, der garanterer uovertruffen stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at fuldende luksusoplevelsen er vores kontinentalseng udstyret med en hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter har et blødt og behageligt stofbetræk, der beskytter madrassen og tilføjer ekstra komfortlag til din søvn.

Vores kontinentalseng kommer endda med en multifunktionel bænk, der kan fungere som ekstra siddepladser i dit hjem eller som en elegant sengebænk ved fodenden af sengen.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Vi inkluderer en brugermanual i pakken, så du nemt og hurtigt kan montere din nye seng.

Tekniske detaljer:
– Sengfarve: Lysegrå
– Sengmateriale: Stof (100% polyester), krydsfiner, konstrueret træ
– Sengmål: 203 x 200 x 118/128 cm (L x B x H)
– Madrasfarve: Lysegrå og hvid
– Madrasmateriale: Stof (100% polyester)
– Madrasfyld: Pocketfjedre, skum
– Madrasmål (hver): 100 x 200 x 20 cm (B x L x H)
– Topmadrassens farve: Hvid
– Topmadrassens materiale: Stof (100% polyester)
– Topmadrassens fyld: Skum
– Topmadrassens mål: 200 x 200 x 5 cm (B x L x H)
– Bænkfarve: Lysegrå
– Bænkmateriale: Stof (100% polyester), krydsfiner, konstrueret træ
– Bænkmål: 100 x 30 x 30 cm (B x D x H)

Pakken indeholder:
– 1 x Sengeramme
– 1 x Sengegavl
– 2 x Madras
– 1 x Topmadras
– 1 x Bænk

Invester i din søvn og oplev luksus, komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm. Gør din søvn til en prioritet, og lad denne seng skabe et fristed af ro og velvære i dit hjem.

Scroll to Top