vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof mørkegrå

5.349 kr.

Få en luksuriøs og komfortabel søvnoplevelse hver nat med vidaXL kontinentalsengen. Den stilsikre stofmørkegrå farve og kvalitetsmadras gør den uimodståelig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335878957 Kategori:

Du fortjener en nattesøvn af højeste kvalitet, og vores vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm i mørkegrå vil sikre netop det. Denne seng er ikke kun et stykke møbel, men en oase af komfort og afslapning, der vil forvandle dit soveværelse til et tempel for ro og velvære.

Lad os starte med selve sengen. Den er beklædt med et slidstærkt stof i en smuk mørkegrå farve. Udover at have et rent og elegant look, er stoffet også åndbart og slidstærkt, der sikrer sin holdbarhed i mange år fremover.

Men det er ikke alt. Den justerbare sengegavl er designet til at give din ryg den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Det er som at have din helt egen personlige lænestol, der tilpasser sig dine behov.

Lad os nu tale om madrassen. Denne madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af yderst høj kvalitet, der tilbyder enestående holdbarhed og tilpasningsevne. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, når du vender og drejer dig om natten, hvilket minimerer forstyrrelser og giver dig en fredfyldt søvn.

Madrassen har en mellemhård støtte, der giver perfekt stabilitet og fasthed. Den er ideel til dem, der sover på maven og vil sikre en behagelig og afslappende søvnoplevelse.

Vi har endda inkluderet en blød og hudvenlig topmadras for at forbedre din komfort endnu mere. Med dens slidstærke stofbetræk vil du nyde en blød og luksuriøs overflade, der kompletterer den samlede søvnoplevelse.

Men vi stopper ikke her. Denne kontinentalseng kommer også med en praktisk bænk, der kan fungere som ekstra siddeplads i dit hjem. Du kan også placere den ved fodenden af sengen som en elegant sengebænk. Dens multifunktionalitet sikrer større praktisk anvendelse.

Vi leverer alt dette til dig med nem montering og brugermanual inkluderet i pakken. Dog skal du bemærke, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Størrelse betyder noget, når det kommer til en god nattesøvn. Derfor tilbyder vi denne kontinentalseng i imponerende dimensioner på 200×200 cm, der giver dig masser af plads til at strække ud og slappe af.

Tag kontrollen over din søvnkvalitet og invester i vores vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm i mørkegrå. Du vil aldrig se dig tilbage, når du først har oplevet den ultimative komfort og luksus, denne seng har at tilbyde.

Scroll to Top