vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof lysegrå

3.263 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng. Den perfekte løsning til en god nats søvn og et stilfuldt soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335878995 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og en god nats søvn med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng i lysegråt stof. Denne seng er designet til at give dig den perfekte kombination af afslapning og søvn, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Vi har nøje udvalgt et slidstærkt stof til både sengen og madrassen, som ikke kun har et enkelt og rent look, men også er åndbart og modstandsdygtigt. Derudover kan du indstille sengegavlen efter dine behov for at give dig den bedst mulige rygstøtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser fjernsyn.

Madrassen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre sikrer en fantastisk tilpasningsevne og absorberer effektivt stød og støj, når du bevæger dig i løbet af natten. Med en medium fasthed giver madrassen øget stabilitet og støtte, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Vores hudvenlige topmadras, der er beskyttet af et blødt og komfortabelt stofbetræk, tilføjer en ekstra lag komfort og beskyttelse til din seng. Og som en ekstra bonus kan du bruge den medfølgende multifunktionelle bænk enten som ekstra siddeplads i dit hjem eller som en elegant sengebænk ved fodenden.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Vi leverer altid vores produkter med en detaljeret brugermanual, der gør det nemt for dig at samle og nyde din nye seng.

Få den ultimative soveoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Køb den i dag og oplev himmelsk komfort og en god nats søvn hver eneste nat.

Scroll to Top