vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof lysegrå

3.158 kr.

Få en himmelsk søvn med vores eksklusive kontinentalseng – komfort, stil og kvalitet i én. Oplev den ultimative luksus for kun 5.999 kr.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335879026 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og luksus i dine nætter med vores vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm i lysegrå stof. Denne seng vil forvandle dit soveværelse til et paradis af fornøjelse og velvære.

Lad os starte med stoffet, der både er smukt og slidstærkt. Det tilføjer et enkelt og rent udseende til sengen, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Du kan være sikker på, at dette materiale ikke kun vil se godt ud, men det vil også vare i lang tid.

Selve sengegavlen er praktisk og kan justeres i højden efter dine behov. Det giver ikke kun en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen og nyder en bog eller ser fjernsyn, men det tilføjer også en stilfuld og elegant berøring til sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din kropsform og absorberer effektivt støj og stød, når du bevæger dig i sengen. Madrassen er mellemfast og giver en ideel stabilitet uden at gå på kompromis med komforten, hvilket gør den perfekt til dig, der sover på maven.

Topmadrassen, der også medfølger, er ikke kun blød og behagelig, men den er også hudvenlig. Med dens slidstærke betræk kan du være sikker på, at du vil sove i ren og uforstyrret komfort.

Men denne seng er ikke kun til soveværelset. Den multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden af sengen. Det tilføjer et strejf af stil og funktionalitet til enhver del af dit hjem.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet. Men du kan være sikker på, at hver eneste del af denne seng er af højeste kvalitet og er nem at samle ved hjælp af den medfølgende brugermanual.

Giv dig selv og dit soveværelse den luksus og komfort, du fortjener med vores vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm i lysegrå stof. Du vil ikke kun sove godt om natten, men du vil også vågne op til en følelse af fornyet energi og velvære hver eneste dag.

Scroll to Top