vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof sort

4.877 kr.

Sov som en drøm på vores premium kontinentalseng. Det luksuriøse design og den komfortable madras sikrer en god nats søvn. Perfekt til din søvnkvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335879129 Kategori:

Drøm dig ind i en himmelsk søvn med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm. Denne seng er skabt til at tilbyde dig en ultimativ afslapning og en fantastisk søvnoplevelse. Med sin elegante og enkle sorte stofbeklædning går den ikke kun godt i spænd med enhver indretning, men er også åndbar og ekstremt slidstærk.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at finde den perfekte rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie. Og lad os ikke glemme madrassen med pocketfjedre, der sikrer ekstra holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne til din krop. Disse pocketfjedre absorberer også støj og stød, når du bevæger dig i løbet af natten, hvilket sikrer, at din søvn ikke bliver forstyrret.

Denne madras er designet til at give medium-støtte, hvilket giver den rette stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven. Og for at give en ekstra lag af luksus og komfort, inkluderer vi også en hudvenlig topmadras med en blød og behagelig overflade.

Men det stopper ikke her. Den multifunktionelle bænk, der følger med denne seng, kan tage flere roller i dit hjem. Brug den som ekstra siddeplads eller som en praktisk sengebænk ved fodenden af sengen. Den er lavet af høj kvalitet stof og træ, der sikrer både holdbarhed og æstetik.

Bemærk venligst, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Vi vedlægger en nem brugermanual til en problemfri montering af sengen. Sengerammen er lavet af holdbart krydsfiner og konstrueret træ, og måler 203 x 144 x 118/128 cm (L x B x H).

Den medfølgende madras er i størrelsen 140 x 200 x 20 cm (B x L x H) og har en sort og hvid farve. Topmadrassen er hvid og måler 140 x 200 x 5 cm (B x L x H). Til sidst har bænken en sort farve og måler 100 x 30 x 30 cm (B x D x H).

Gå ikke glip af chancen for en drømmende søvn. Køb vores vidaXL kontinentalseng med madras i dag og oplev den ultimative komfort og stil.

Scroll to Top