vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof mørkegrå

5.110 kr.

Oplev luksus og komfort i dit soveværelse med vidaXL kontinentalsengen – en perfekt kombination af stilfuldt design og en behagelig madras. Gør din søvn helt fantastisk.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335879918 Kategori:

Tag med på en rejse til drømmeland med vores utroligt komfortable og stilfulde vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegråt stof. Med denne elegante seng kan du se frem til en god nats søvn og ultimativ afslapning.

Vores kontinentalseng er udstyret med en slidstærk stofbetræk, der både tilføjer et enkelt og rent udseende til sengen og samtidig sikrer optimeret åndbarhed og langvarig holdbarhed. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du nemt kan tilpasse den efter dine behov. Med fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, vil du opleve en ny form for komfort.

Den medfølgende madras er fremstillet med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evnen til at tilpasse sig kroppens form og bevægelser. Disse individuelle fjedre absorberer støj og stød og sikrer en uforstyrret søvn. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der giver optimal stabilitet og komfort, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at forbedre din soveoplevelse yderligere, er vores topmadras fremstillet med et blødt og hudvenligt stofbetræk, der gør den ekstra behagelig at ligge på. Denne madrasbeskytter tilføjer en ekstra dimension af luksus og sikrer, at du vågner op følelse afslappet og udhvilet hver morgen.

Men vores kontinentalseng er ikke kun fantastisk at sove i. Den medfølgende bænk kan fungere som ekstra siddepladser i dit hjem eller som en elegant sengebænk ved fodenden. Dette multifunktionelle møbel tilføjer et stilfuldt touch til dit soveværelse og giver dig ekstra opbevaringsplads.

En sidste ting at bemærke er, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Vi leverer naturligvis en brugermanual sammen med sengen for at gøre monteringen så nem som muligt.

Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegråt stof. Bestil din drømmeseng i dag og glæd dig til mange år med en god nats søvn og uovertruffen komfort.

Scroll to Top