vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm fløjl lysegrå

3.260 kr.

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Skab en unik stemning i dit soveværelse med dette elegant designede og komfortable møbel. Gør din søvnoplevelse til noget helt særligt.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335873517 Kategori:

Fyld dit soveværelse med elegance og stil med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl lysegrå. Denne seng vil ikke kun give dig en god nattesøvn, men den vil også være det ultimative fokuspunkt i dit soveværelse.

Den bløde fløjl er ikke kun utroligt behagelig at røre ved, men det tilføjer også et luksuriøst strejf til sengens udseende. Fløjlstoffet er kendt for sin tætte og jævne struktur, der skaber en ekstra blød fornemmelse.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden efter behov og giver en fantastisk støtte til din ryg, når du sidder op i sengen og læser eller ser fjernsyn.

Skab en farverig atmosfære i dit soveværelse med den medfølgende LED-strip. Med denne kan du nemt tilføje lys i mørket og skabe en hyggelig stemning.

Madrasen i denne seng er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke kun enestående holdbarhed, men også en fantastisk tilpasningsevne. De isolerer også effektivt støj og bevægelse, når du drejer og vender dig om natten.

Topmadrassen er lavet af en hudvenlig og slidstærk stofbetræk og tilføjer en ekstra komfort til din søvnoplevelse.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet. Dog kan den del, der er markeret med symbolerne til at klippe, klippes efter behov, mens USB-tilslutningen fortsat vil fungere som før.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig monteringsvejledning for nem installation. Bemærk, at du skal bruge en certificeret 5V USB-strømkilde, der ikke er inkluderet i pakken.

Mål:
– Seng: 203 x 100 x 118/128 cm (L x B x H)
– Madras: 100 x 200 x 20 cm (B x L x H)
– Topmadras: 100 x 200 x 5 cm (B x L x H)
– LED-strip: Længde: 55 cm, Spænding: DC 5V

Skab dit drømmesoveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl lysegrå. Gør din søvnoplevelse til noget ekstraordinært.

Scroll to Top