vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm fløjl mørkegrå

3.680 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant fløjlsdesign får du både stil og komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335873547 Kategori:

Glæd dig til en fantastisk nat med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl mørkegrå. Med denne eksklusive seng kan du nyde en uovertruffen søvnoplevelse og forvandle dit soveværelse til et sandt luksusområde.

Den bløde fløjl, der pryder sengens overflade, tillader en beroligende følelse mod din hud. Med dens tætte og jævne fibre er fløjlstekstur ikke kun utrolig blød, men også yderst slidstærk og komfortabel.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, så den passer perfekt til dine individuelle behov. Uanset om du ønsker at læse en spændende bog eller se dine yndlingsfilm, giver sengegavlen fremragende rygstøtte og komfort, så du kan nyde øjeblikket i en afslappende position.

Gør tingene ekstra festlige med den farverige LED-strip, der omdanner dit soveværelse til et magisk rum. Denne kreative og stemningsskabende detalje vil uden tvivl være et imponerende fokuspunkt i dit interiørdesign.

Sengens madras er udstyret med indbyggede pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer en uhindret søvn af exceptionel karakter. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din kropsform og sikrer optimal støtte og komfort. De fjerner enhver støj eller bevægelse, der kan forstyrre din dyrebare søvn.

Som bonus har vi inkluderet en hudvenlig topmadras, der vil tilføje ekstra blødhed og komfort til din soveoplevelse. Med dens slidstærke og behagelige stofbetræk er du sikret den bedste søvnkvalitet.

Bemærk venligst, at på grund af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Dog kan du klippe en del af LED-stripen og fortsat opretholde dens fulde funktion. Montering er en leg, da hver enhed leveres med en brugervenlig vejledning, der vil lette processen.

Denne seng giver ikke kun en visuelt imponerende effekt, men dens funktionalitet og komfort er heller ikke til at overse. Sengen leveres med USB-stik, men du skal selv levere en 5 V USB-strømkilde.

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Skab dig selv den perfekte oase af ro og nyd en god nats søvn i en elegant og stilfuld atmosfære. Bestil din drømmeenhed i dag.

Scroll to Top