vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm fløjl sort

3.583 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus i denne eksklusive kontinentalseng. Med indbyggede LED-lys og fløjlsbløde betræk, er det den perfekte kombination af stil og velvære.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335873548 Kategori:

Drøm dig ind i en verden af luksus og komfort med vores elegante vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort fløjl. Denne seng bliver ikke bare et fokuspunkt i dit soveværelse, men også det ultimative omdrejningspunkt for en god nattesøvn.

Fløjl er kendt for at være blødt og luksuriøst, og vores senge i fløjl er ingen undtagelse. Du vil elske den bløde og behagelige følelse af fløjl, når du lægger dig til rette i sengen. Det er en sand fornøjelse at røre ved og vil give dig en følelse af luksus hver nat.

Med den praktiske sengegavl kan du justere den efter din behov. Denne sengegavl giver ikke kun en flot æstetik til din seng, men også fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen og ønsker at læse en god bog eller se tv.

Det mest betagende ved denne seng er det farverige LED-lys, der skaber et magisk lys i mørket. Du kan skabe en unik atmosfære i dit soveværelse ved at vælge mellem forskellige farver på LED-lyset. Det er den perfekte måde at skabe en romantisk og afslappende stemning i dit soveværelse.

Komfort er alfa og omega for en god nattesøvn, og vores madras med pocketfjedre leverer netop det. De individuelle pocketfjedre af høj kvalitet sikrer, at madrassen er holdbar og tilpasser sig din krop perfekt. Du vil opleve en støjsvag og behagelig søvnoplevelse, når du drejer og vender dig om natten.

Topmadrassen er ikke kun blød og behagelig, men også hudvenlig. Den er lavet af slidstærkt materiale, der er skånsom mod din hud. Du vil vågne op hver morgen, frisk og udhvilet, takket være den behagelige støtte, som topmadrassen giver.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet. Derudover er det værd at bemærke, at kun den del med saksesymbolet kan klippes, mens USB’en vil fortsætte med at fungere som før. Og selvfølgelig kommer alle vores produkter med en brugermanual, der gør monteringen nem og problemfri.

Så lad dig forføre af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Vær omgivet af blød fløjl, justérbar sengegavl, farverige LED-lys, og den ultimative komfort fra pocketfjedre og topmadras. Dit soveværelse vil blive forvandlet til et tilflugtssted, hvor du kan lade op og drømme store drømme.

Velkommen til en verden af komfort og stil.

Scroll to Top